Awaking Zenses

Magic truffles zenses

Een hallucinogene truffel-ervaring die louter is weggelegd voor stabiele en psychisch gezonde mensen die expansie van hun geest willen ervaren, meerdere (gevoels)werelden willen verkennen, een thema helder willen krijgen of willen helen.


In een ‘reis’ kom je tot nieuwe inzichten, krijg je een inkijk in andere werelden of levens zelf, komen precies de thema’s aan bod die aandacht behoeven.


Altijd in perfecte synchroniciteit met wat je op dat moment nodig hebt; mag zien, weten, voelen, ervaren, helen. De Plant-teacher is er om ons te helpen groeien.

Deze reis bereiden we zorgvuldig voor omdat mede de voorbereiding bepalend is voor de sfeer en inhoud ervan.

We doen dit middels smudgen (een salie-reiniging om je aura-veld en de ruimte te zuiveren), het helder maken van je intentie, een (klank)meditatie en het maken van contact met de plant-spirit.

Ik ben tijdens je ervaring op de achtergrond aanwezig als ‘space-holder’ om je de zorg en aandacht op allerlei vlakken te bieden die nodig is.

Voorafgaande aan de sessie houden we eerst een korte intake (telefonisch/ Skype) om te bepalen of dit een geschikte weg voor je is.

De reis duurt tussen de vier en zes uren en samen met de voorbereidende ceremonie en de nazorg mag je uitgaan van een hele dag.

Vanwege de lange duur en de intensiteit van deze sessie is het fijn om wat verder vooruit te plannen; vraag gerust naar m’n beschikbaarheid.

Investering voor ca 6 à 8 uren: € 650,- incl. de truffels en lichte maaltijd/hapjes na afloop       
• Betalingsgegevens:
NL40 INGB 0006 9212 20 t.n.v Awaking Zenses Massage te Den Haag.
Vermeldt hierbij graag de soort sessie en de datum ervan!