Awaking Zenses

Tantric zenses

Tantric Zenses- Tantra-sessie


Ontspanning, verdieping, aanraking en veelal ook heling staan in deze bijzondere sessie centraal.  Hiervoor creëren we een veilige en heilige ruimte met elkaar en daar nemen we alle tijd en aandacht voor, in afstemming op elkaar en de energie.

Klanken, kaarslicht en geuren in een zorgvuldig ingerichte sfeerruimte verlichten je gemoed en je Zijn, brengen je dieper in je lichaam, in je gevoel en in je Hart, en dan nog dieper. . . In die ruimte waar alles al goed is en je ervaart dat je de vervulling van het verlangen Zelf al bent. . . 


Meditatie vervult in deze zijnstoestand een sleutelrol. Ik neem je in de meditatie mee op reis en laat je de Tantrische flow, de energie voelen, ervaren.
Deze energieën brengen we in contact met elkaar in een respectvol ritueel van Hart tot Hart alvorens je je Totaal kunt overgeven aan zachte, sensuele aanrakingen van je gehele wezen. Gestuurd door het ritme van de klanken, de adem en door het Bewust- Zijn.
Alleen wanneer je dit alles werkelijk weer te ontvangen in de volheid van het Nu, het enige moment dat er bestaat. . . Voel jij je geroepen vanuit je Ziel?

Realiseer je: Hoewel we met seksuele (levens)energie werken gaat het niet over seksuele handelingen. Wees je hiervan helder bewust zodat de verwachtingen kloppen met mijn aanbod en we beiden niet voor onnodige verrassingen komen te staan.

Daarbij werk ik ook niet met een ‘draaiboek’; ieder mens en iedere sessie is weer uniek. Het is dus nooit hetzelfde.

Let op: deze sessie duurt minimaal twee uur, voor een eerste kennismaking 2,5 uur. Drie uur of langer is eveneens mogelijk. (langer in vooraf overleg bij boeken van de sessie)

Uitwisseling: € 90,- op uurbasis met een minimum van 2 uren. 
 In de avonduren vanaf 18 uur en evt. op weekenddagen geldt een toeslag van € 20,- op het totaalbedrag.
• Korting voor digitale betalers:
*Om betaling via de bank te stimuleren biedt ik een korting van 5% op de totaalprijs van alles van mijn aanbod. Dit geldt alleen wanneer je 3 dagen of langer voor aanvang van de massage/sessie het bedrag kunt voldoen.
• Betalingsgegevens
NL40 INGB 0006 9212 20 t.n.v Awaking Zenses Massage te Den Haag.
Vermeldt hierbij graag de soort sessie en de datum ervan!