Awaking Zenses

Over mij

 Serena

Laat je vanuit mijn subtiele, zachte vrouwenkracht meevoeren in de Sacred Tantric Space. Op creatieve wijze neem ik je hierin met volle Overgave mee. Geheel intuïtief in contact met de adem, beweging en in (o.a. stem) klank zorg ik voor een aanraking van je fysiek, van je emotie, je energetisch lichaam, je kern, van je totale Zijn.

Zachtheid, invoelendheid, respect, eenheid en vrouwelijkheid is wat je bij mij zult ervaren als kernkwaliteiten die je ook in jezelf mag onderzoeken. Ik zet hierbij speelsheid, sensualiteit,’hartstocht’ en overgave in als tantrische aspecten voor een mooi samenzijn.
Ik stel me open als een kanaal voor de Onvoorwaardelijke, Universele Liefde die ik graag met jou deel.

Dit is de veilige bedding waarin ik je uitnodig je vanuit je Hart volledig te openen voor de Goddelijkheid van je essentie, voor de uitstraling van je (licht)wezen, voor wat Is. . .

Ik zal je blijven prikkelen me te volgen naar die prachtige, oorspronkelijke plek in jezelf los van grenzen, tijd en ruimte en waar je niet meer hoeft te zoeken, te manipuleren of controleren, hard te werken of iets te bereiken. Waar alles al goed is en je in volledige Harmonie in flow met het leven kunt Zijn, waar je al Volmaakt en Heel bent en waarin je altijd kunt rusten door alles heen. In vrijheid je prachtige zelf mogen ontdekken en zijn.

Dat is mijn zielsmissie voor dit leven die ik in het Nu Passievol leef en uitdraag in welke vorm dan ook. De rest is geschiedenis of toekomst.