Awaking Zenses

Vrouwenwerk

Vrouwenwerk- cirkels & retreats

Omdat het de tijd is om de balans op Aarde van het doorgeslagen mannelijke te herstellen.
Van meer, meer en nog meer, wat leidt tot ongelooflijke druk en stress, disfunctioneren systemen en structuren, het ver verwijderd zijn van onze ware natuur en onze natuurlijke bronnen en de interconnectie tussen alles. Naar vanuit harmonie, respect voor alle leven, de diepe verbondenheid van alle levensvormen op Aarde en ver daarbuiten, onszelf te openen en te delen en oude wonden te helen.

Omdat ik de vraag sinds jaren krijg van zowel mannen als vrouwen of ik geen vrouwenwerk wil gaan doen en ik diep van binnen voel dat ik dat te doen heb, zoals ik ook op het pad van Tantra en met de Cacao- ceremonies een missie voel. 
En dan volg ik die roep, al duurt het soms even zoals in dit geval om het plan meer te laten rijpen en de juiste mensen om me heen aan te trekken. 

Omdat ik het verlangen voel om me vanuit gelijkwaardigheid en oordeelloos op een diepere laag te verbinden met Sisters, want delen is Helen.  Alles wat in de openheid gebracht wordt krijgt in potentie de ruimte om ofwel te genezen of juist te groeien en bloeien.
Wanneer we Samen-Zijn vanuit bewustzijn zijn we krachtiger! 

Onze vrouwelijke natuur gaat over zachtheid, ontvankelijkheid, stralen, plezier maken vanuit ons 2e chakra, lichamelijkheid, Shakti-energie, sensualiteit en spiritualiteit. Dit kunnen we in elkaar (h)erkennen, voeden en bekrachtigen.
Het is nu de tijd om ons te her-inneren dat we Godinnen zijn! 

Concreet betekent dat, na de aftrap van een relatief grote cirkel van ca 20 vrouwen in november 2022,  er dit jaar sowieso nog 4 sistercirkels gepland vanuit de net geboren Sensuous retreats (zie gelijknamige Facebookpagina) op zondagen tussen 14.00u en 18.00u, incl potluck-maaltijd:.

Zet deze data in je agenda!

* 5 februari
* 30 april
* 17 september
* 12 november
 (is aangepaste datum!)

Bij max. 15 vrouwen in de Bonenrank aan Koningin Emmakade 133, bij meer animo wijken we uit naar elders in Den Haag. 
Zet ze vast in je agenda! 

Deze cirkels host ik samen met o.a. Sarah Walters waarbij we werken met meditaties, lichaamswerk, dans, ademwerk, lichte middelen als Cacao, sharing, bewustzijnsoefeningen, bekrachtigingen, (live)muziek, samen een maaltijd delen, etc.

Vanuit Sensuous retreats geven we dit jaar daarnaast nog een Retraitedag met oa wellness waarvoor we nog zoekende zijn naar een mooie, geschikte locatie met sauna-faciliteiten. 

Verder ga ik in samenwerking met Chiara een aantal Tantra-massage dagen voor vrouwen aanbieden. 

Ik heb daarnaast het verlangen om ook een of meerdere stiltedagen aan te bieden voor vrouwen. ‘Deepening into Silence, deepening into Love.’

Bij vragen of interesse in een event, stuur me een email of appje…
Welkom mooie Godin!