Awaking Zenses

Tantrisch Awakening Traject

Tantrisch Awakening Traject

Speciaal voor mannen!

Voor mannen die een diepgaand en transformatief traject aan willen gaan, op het gebied van bewustzijn als op het gebied van intimiteit.

Zo kan het zijn dat je leeft vanuit een roes van doorrennen, willen presteren op zakelijk als intimiteitsvlak, misschien sta je niet of matig in contact met je lichaam, je gevoel, misschien vind je het lastig om in vrijheid jezelf te zijn, wellicht heb je moeite met ontspannen, open en vrij relateren, of zijn er angsten en vragen rondom intimiteit/ nabijheid of sexualiteit.

Iedere hulpvraag is een beetje anders; uiteindelijk komt het allemaal neer op Vol-uit je potentieel durven Leven en daar vol-ledig voor te gaan staan in volle zelf-acceptatie.
En de levenskracht, de energie en het plezier welke je hieruit haalt. 

Filmwerk: Etienne Oldeman, model: Asim Sacred Heartfire

Delen, spelen en helen.

Hiervoor gaan we voor 6 of 8 middagen (dit kan ook worden verlengd)gedurende een periode van max. 1 jaar op een transformatie-reis met elkaar.

We gaan op zacht confronterende wijze het onderzoek aan en leren patronen te doorzien en te doorbreken en ook een andere manier van relaties en intimiteit te (be)leven.
Werkvormen die ik gebruik zijn een combinatie van o.a. Tantrisch lichaamswerk/ spel, (dynamische) meditatie, adem- en energiewerk, aanraking/massage, de-armouring, natuurcoaching, sound-healing, evt reizen met een ‘middel’ of een extra sessie met je partner erbij indien gewenst, en deze vormen zijn altijd persoonlijk op jouw unieke Zijn afgestemd en in overleg.

Ik werk altijd op zeer intuïtieve wijze vanuit mijn vrouwelijke kwaliteiten, vanuit wat de energie wil en vanuit een basis van jarenlang bewustzijnswerk en het volgen en ook aanbieden van retraites e.a. dynamisch groepswerk.

Voordat we dit traject in gaan hebben we, wanneer ik je nog niet ken, telefonisch overleg gehad en ben je al eens geweest voor een losse sessie om te ervaren of we een goede, wederzijdse klik hebben om dit intense traject samen in te gaan.

Hieronder een mooie, de essentie rakende review van een man van 41 die momenteel aan zijn 2e traject bij mij begonnen is. (voor sommige mannen zijn er meer sessies gewenst dan 6 of 8 en wil er meer diepte en verbinding ontstaan in de vertrouwensrelatie die we hierin opbouwen)

“Ik ben dankbaar voor jouw rol in mijn innerlijke proces. Het maakte ook dat ik ertoe kwam om het doktersadvies van begin winter op te volgen om de hoognodige rust te nemen.  En daardoor heb kunnen voorkomen dat ik ben afgegleden naar meer druk, stress, onrust en waarschijnlijk ook ziekte. Ik ben gestopt en neem nu deze rustpauze van 3 maanden voordat ik een moeilijk omkeerbare grens over ging. In plaats van het weer weg te stoppen en de noodzaak ervan te bagatelliseren.
Ik weet zeker dat ik door onze reis al veel bewuster en ontvankelijker ben geworden waar ik heel blij mee ben. Ook de opdrachten die je me hierin meegeeft helpen daarbij en ik ga ze zelfs leuk vinden.
Ik kijk uit alweer uit naar de volgende sessies met jou, waarvan ook deze me weer diep geraakt heeft. (ik ga zoals beloofd nog niet denken/ analyseren; dat komt later ;))

– Roland

“Dankjewel voor je fijne en integere begeleiding. Ik voel me echt gezien en geëerd door jou, ja, zelfs gevierd! Iets wat eerder in mijn leven wel heel anders is geweest. Bijzonder wat bewustzijn en aandacht kunnen doen met een mens z’n perceptie en kwaliteit van leven. Ik wil nog meer tot m’n kern komen, lagen afpellen en dat maakt me heel nieuwsgierig, excited en gek genoeg beangstigt het me nauwelijks; het geeft me eerder een gevoel van vrede. Ik ben dankbaar dat ik mezelf dit cadeau heb gegeven.”- Joshua

Kosten zijn vanaf €1550,- voor 6 sessies à ca. 3 uren en €2100 à 8 sessies van 3 uren. Wanneer dit niet haalbaar is of je wil in 2 delen betalen, dan is dit bespreekbaar.

Stuur me een mail met jouw wensen en verlangens/ intenties voor een eventueel traject.

Het is me een eer om jou te mogen begeleiden naar een hoger en ruimer potentieel!

Credits: Etienne Oldeman Photography & model Asim Sacred Heartfire