Awaking Zenses

Recensies

Recensies


“Ha Serena,

Nogmaals dankjewel voor de supermooie, liefdevolle avond, ik voel me nog steeds heel blij en rustig.
Was als een warm bad, voelde als een enorme luxe voor mijn ziel en lichaam. En ook het samen zijn was fijn!

Heb je een plekje voor me op 3 okt? Ik hoor het graag!

Liefs,
Nannette”
                                                   _____________________________________
“Ha Serena,

Ik heb genoten van de cacao-ceremonie en voelde me gisteren super ontspannen 😌 Mooi ook die bundeling van energie van jou en Ron ✨
De sfeer was super, wat een fijne energie die je met zoveel zorg, aandacht en voorbereiding had neergezet.
Ik vond jouw begeleiding heel mooi en verbindend. De dingen die je zei voelden spontaan, connected & uit het ❤️ en kwamen daardoor rechtstreeks binnen.
Zelf kon ik ook voelen hoeveel er in mijn leven ‘moet’ en hoe weinig ruimte er is voor ontspanning en even niets. Hoeveel woorden er zijn, terwijl ik gewoon wil Zijn. Super fijn om dat tijdens deze avond weer te ervaren en me daarna zo relaxt te voelen.

Ik drink zelf ook dagelijks pure rauwe cacao, maar die smaakt lang niet zo goed als jouw magische brouwsel. Ben eigenlijk wel benieuwd naar je recept, of is dat een goed bewaard geheim? 😉
Liefs,
Lillian”
🙏
                                                   _____________________________________

Yogaruimte in LOFT w“Hi Serena,

De avond voelt als een massage voor de ziel. De klanken werken in op je gemoed en de cacao gaf mij innerlijke raad.
Net zoals een massage voor je lichaam vaak zo noodzakelijk voelt, voelt zo’n avond ook zo essentieel om weer bij jezelf te komen.
Erg bedankt dus voor de avond. Ik vond het een mooie samenwerking van jou en Ron met de diepe stem, ja bijzonder.

Sandra, xx”

                                                   _____________________________________ 

Recensie van de Mantra & yogaworkshop i.s.m. Nathalie Gerards van Namaya yoga:

Voor het 15 jarig jubileum van ons koor hadden we een workshop mantra zingen. We begonnen eerst met verschillende groepjes een oefening te doen om “los “ te komen, bijzonder om te zien hoe de samenwerking en energie meteen begint. Ook wat basis yoga oefeningen hebben we met de groep van 25 dames gedaan.
Daarna begonnen we met het mantra zingen, eerst werd de mantra voorgezongen en daarna mochten we meedoen. Wat een bijzondere ervaring was dat, echt gaaf om te doen als koor.
Als toegift zongen wij ons lied You are so beautiful voor Serena en Nathalie en wat kwamen daar na afloop ineens een emoties los bij heel veel koorleden….. dit was heel bijzonder, want we zingen dat lied wel vaker en dan gebeurt dat niet in die mate. De mantra’s hadden hun werk gedaan…. ️

                                                     _____________________________________ 

“Hi Serena, Namaste 🙏🏽,
Het was mooi om je te zien in alles wat je deed. Je hebt er echt talent voor en je stem is prachtig. Ook de gekozen liedjes waren heel mooi.
Ik was zeer ontroerd tijdens het chanten van Shivoham en voelde een connectie met mijn geliefde die bij me was en ook met jou. Met de anderen heb ik de gelegenheid niet gehad om te verbinden. Dat was misschien wel leuk geweest..
Ik ben die dag zelf sterk verbonden geweest met de Eikenboom. Mooi hoe je de boom met doeken had versierd. Ik las dat de Eik historisch als spirituele kracht wordt gezien en invloed heeft op je levensenergie. Misschien kun je daar iets over vertellen bij je ceremonie als het tenminste weer op die plek zal zijn.
De maandagavond erna moest ik echt om alles huilen en dat was dinsdag nog steeds zo. Toen heb ik in de pauze op mijn werk gehuild. Dat heb ik eerder nooit zo ervaren. Zou het kunnen dat de cacao me zachter heeft gemaakt waardoor ik mijn eigen emotie beter kan observeren?
Je gaat me zeker nog terugzien! Misschien al op 1 september! 🕉
Liefs,
Eugenie”

                                                     _____________________________________

“Lieve Serena,
Wat was het een heerlijke ceremonie onder die prachtige boom, op die superplek.
Wat heb je dat geweldig gedaan mooie sjamanka. Met je prachtige stem, je openheid, de mooie mantras, de verzorging, het neerzetten van een intieme sfeer, de aankleding met de doeken,….heel fijn. Ik heb van jou en je energie genoten.
Voor mijzelf was het een hele fijne middag waarbij ik me innig verbonden voelde met mijn geliefde. Ik was dankbaar voor haar aanwezigheid, voor jouw aanwezigheid, de ceremonie en voelde me thuis. Erg jammer dat we erna meteen weg moesten, het paste niet in de energie waarin we zaten en ik zal volgende keer de tijd erna vrij houden. Had ook graag langer met jou gezeten, samen gedanst, samen gelachen…
De ceremonie heeft me weer een stapje dichter bij mezelf gebracht en bij het beeld hoe ik mijn leven zou willen leiden. Het heeft mijn vrouwelijke kant aangeraakt. Het deed me goed.
Zie je graag weer en kom zeker je eens opzoeken voor een van je vele behandelingen.
Liefs,
Hans”

                                                     _____________________________________

“Serena,
I just wanted to simply thank you for an amazing session. It was exquisite, artistic, caring and magical.
I am deeply appreciative for the time and attention you gave me. I look forward to the next time.
Namasté, Ram”

                                                     _____________________________________

Mijn eerste vierhandensessie met Mona en Serena…
Alweer een half jaar geleden, maar met al zijn kleuren, geuren en aanrakingen voor altijd in mijn geheugen gegrift. Heb me zelden zó gezien, geliefd en gekoesterd geweten, ben zelden zó vrij van gedachten en innerlijke stemmetjes geweest.
En ik móest mijn hoofd wel loslaten: het was op zijn zachtst gezegd een desoriënterende ervaring. Die speelse en uitdagende energie, die kwam toch van links en de zinnelijke sensualiteit van rechts? En nu ineens andersom? Huh? Onnavolgbaar die twee, en dat is natuurlijk ook de bedoeling.

Al mijn chakra’s kwamen van hun plek en stuiterden verbluft door mijn lichaam in een kakafonie van sensuele verrassingen.
Aloude sensaties manifesteerden zich op heel andere plaatsen dan ik gewend was. Mijn hart ging open, niet alleen voor de twee godinnen naast me, maar ook voor de kosmos die hen had voortgebracht en mij ontvankelijk had gemaakt…

Na afloop, toen mijn chakra’s giechelend hun vertrouwde plekjes weer opzochten en mijn hoofd het weer een beetje begon te doen, besefte ik:
met een beetje overgave en vertrouwen kan iedereen een god zijn, al is het maar voor even… ~ Ronald W.

                                                   _____________________________________

Zonder enige verwachtingen wel met de nodige figuurlijke lasten op de schouders bij Mona & Serena binnen getreden.
Verrassend goed ingeleid en met veel open armen en geest ontvangen en waar de tijd gewoon mee deint.
Woorden die meegolven en gewoon emoties die tevoorschijn komen en de richting bepalen op dat moment.
Volledige bewustzijn en tedere aanrakingen om je nog bewuster te laten voelen. Magische woorden van beiden en nog meer zinnenprikkelende aanrakingen. Gezamenlijk alles naar boven halend; vrijheid, liefde, verdriet en pijn.
Daar heb ik op gezweefd in totale bewustwording en liet me verder dragen door wat ze mij gaven.
Daarna een weldadig geurig bad waarmee de tintelingen nog verder en dieper in mij doorwerkten.
Genot, liefde en verlichting waarmee je jezelf weer ontdekt. Mijn liefdevolle dank naar jullie en nog zoveel meer ….
A.

                                                 _____________________________________

“Lieve Serena,
We zijn afgelopen week intens de diepte in gegaan en ik wil je er voor danken, het voelt alsof het precies was wat ik nodig had en ook precies goed qua intensiteit, voor toen. Ben zo blij dat ik bij je ben geweest.
Ik kwam thuis met een verlangen het heel klein met mezelf te houden, maar ik voelde ook helderheid en dat het stroomde.
De volgende dag was zo’n ontzettend fijne heerlijke dag, zoals ik ze zelden heb. Ik voelde zo veel ruimte, en een diepe connectie met mezelf.
Vrouwelijk door het heel lief en mild naar mezelf te zijn, en niet zo veel te moeten. Voelde me open en geraakt, maar niet overspoeld.
Het leverde mooie contactmomentjes met mensen op omdat ik me aangesloten en afgestemd voelde. Geen storm of wiebelige nawerking dus waar je me voor waarschuwde, maar een zachte heldere focus en openheid. Heel fijn!
De werkweek bracht weer wat yang in, met daarbij ook weer de nodige druk en strengheid.
Maar ik ben eraan herinnerd dat ik de vrouwelijke zachtheid mag opzoeken. Dat ik steun vind in contact maken met Moeder Aarde. En ik voel de steun van mijn vrouwelijke voorouders waar we ook mee werkten.
Het voelt ook als een begin en dat er nog meer te ontdekken is op het tantrapad.

Dankjewel voor je warme aandacht, en betrokkenheid, heel erg fijn zuster!

Liefs, Willemijn”

                                                 _____________________________________

“Honestly, wanted to tell you out of all the sessions I had you were by far best. Had sessions in Portugal and Canada lately but your art is above all else. No joke.

I was hoping we could have a session again, as I am not often in The Netherlands anymore this year. Really looking forward!

Namasté, Michaël” 

streep AZM eind